WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #9

Остання можливість зареєструватись

На вебінар для молодіжних працівників: «31 навичка для успішної людини, яку молодь може прокачати у молодіжному центрі завдяки грі «Світ громад».

Коли: 13 лютого.

Що це: безкоштовний вебінар для керівників та працівників молодіжних центрів від творців та майстрів української настільної кооперативної гри «Світ Громад».

Детальніше | Реєстраційна форма

Для Молодіжних Рад

Може хтось не в курсі, але Світ Громад також займається розробкою інтернет-сервісів, що покликані розвивати спільноти. Ось на днях ми запустили Сайт для Молодіжних Рад (http://youthcouncil.com.ua/) на замовлення ГО «Молодіжна Платформа» в рамках Проекту створення дієвої моделі участі молоді на локальному рівні “Маю Думку”.

Якщо раптом вам потрібен якісний інтернет-ресурс, заточений під потреби саме вашого проекту чи вашу діяльність – звертайтесь! Щоб не було як тут.

Гра тижня

На сьогодні ігри проводяться досить часто і у різних містах та місцях. Тож ми отримуємо десятки відгуків щотижня. Але бувають випадки, що торкаються найглибших емоцій. Ось один з таких.

«Brena Home» – луцький християнський центр адаптації для випускниць інтернату, які мають бажання в подальшому здобути професію та залишатися соціально активними громадянками. Саме для таких дівчат, які там зараз проживають провела гру «Світ Громад» Майстриня Гри Ольга Башняк. Далі читайте враження однієї з учасниць.

Івенти

Цитата

Дуже добре розкриваються характери гравців, під час гри можна виокремити потенційних партнерів в майбутніх проектах, у людей розкривається потенціал, якого можна і не помітити в звичайному житті.


З дослідження http://gameblog.woc.org.ua/rezultaty-doslidzhennya-korystuvatskogo-dosvidu-vlasnykiv-gry-svit-gromad-u-2018-rotsi/

Попередній дайджест – http://gameblog.woc.org.ua/wocdigest-ponedilkovi-novyny-svitu-gromad-8/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.