WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #8

Для Бібліотек та Коворкінгів

Сьогодні бібліотеки перестали нести ту цінність, яку несли ще буквально 10 років тому. Зараз вони не використовуються в суспільно-корисних цілях, нерідко частина приміщення здається в оренду підприємцям чи бізнесу.

Станом на 1 серпня 2015 року бібліотечна мережа України нараховує близько 40 000 бібліотек, з них 15 987 є публічними, а отже кожну другу бібліотеку можна використовувати більш ефективно.

Про майбутнє бібліотек та роль у цьому настільних ігор у свіжій публікації: http://gameblog.woc.org.ua/kovorking-yak-majbutnye-dlya-biblioteky/

Івенти

23-25 січня, м. Стрий пройшов перший етап Школи Фондів Громад для початківців від Фонду Громад «Рідня». Одним з елементів школи стала ігрова сесія Світу Громад, у якій, як відомо, просувається ідея ефективності локальної філантропії для вирішення місцевих проблем та розвитку саме через заснування місцевого Фонду Громади.

Анонси

13 лютого

Запрошуємо на Вебінар для молодіжних працівників: «31 навичка для успішної людини, яку молодь може прокачати у молодіжному центрі завдяки грі «Світ громад».

Що це: безкоштовний вебінар для керівників та працівників молодіжних центрів від творців та майстрів української настільної кооперативної гри «Світ Громад».

Детальніше | Реєстраційна форма

16 лютого

Автори гри Світ Громад Михайло Войтович та Тарас Тимчук будуть щось розповідати в рамках Фестивалю соціальних інновацій та нової музики Plan B.

Plan B — це триденний мультиформатний івент на межі таких жанрів як навчання, розваги та нетворкінг, який втретє відбудеться у Харкові. Формат фестивалю — те, що називають «edutament» — денне спілкування у форматі конференцій, лекцій, майстер-класів, гейм хакатонів, виставок, що переростає у нічну частину: концерти та вечірки від українських та закордонних музикантів.

Детальніше

27-30 червня

В смт Східниця (Львівська область) з’їжджаємось на І-й Всеукраїнський З’їзд Майстрів Гри. Деталі у наступних випусках, а от дати в календарику можна бронювати.

Цитата

«Ми любимо цю гру, доволі часто наша молодь просить провести гру, але раніше не мали свого примірника і доводилось брати його в оренду в іншої громади. Тепер ми матимемо можливість проводити ігри регулярно і залучати широке коло учасників. Гра буде корисна для представників будь-яких громадських організацій, учнівської молоді, учасників проектів розвитку громад, підприємців, активних громадян, місцевих депутатів працівників муніципалітетів».

Тетяна Герасюта, заступниця директора Центральної бібліотеки міста Кам’янське.

Попередній дайджест – http://gameblog.woc.org.ua/wocdigest-ponedilkovi-novyny-svitu-gromad-7/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.