WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #10

Ось так неочікувано в нас виходить ювілейний 10-й понеділковий дайджест.

Завтра останній день реєстрації…

…на вебінар для молодіжних працівників: «31 навичка для успішної людини, яку молодь може прокачати у молодіжному центрі завдяки грі «Світ громад». Дуже часто, для присутніх на вебінарі бувають бонуси 😉

Детальніше | Реєстраційна форма

Домашнє завдання для усіх, хто зареєструвались на вебінар

  1. Прочитайте публікацію: Як використовують гру «Світ Громад» в молодіжній роботі.
  2. Не пізніше як увечері 12-го лютого вам має прийти принаймні 1 лист з підтвердженням вашої участі у вебінарі. Якщо такий лист не прийшов – напишіть Михайлу Войтовичу (Фейсбук або на е-пошту: game@worldofcommunities.org).
  3. Знайшовши лист-підтвердження – не полінуйтесь потестувати своє обладнання. Найчастіша проблема в учасників вебінарів – повільний інтернет-зв’язок. Друга найчастіша проблема – підвисання браузера (як правило вистачає натиснути “чарівну” кнопку F5).

Тема

Токсичний персонал. Хто ці люди? Як їх виявляти? Що з ними робити? І до чого тут гра Світ Громад? Читайте у новій публікації на блозі: http://gameblog.woc.org.ua/toksychniy-personal-khto-tse/

Форум-майстерня

Як усім відомо, Фейсбук сильно фільтрує повідомлення, які потрапляють нам у стрічку (до 95% активності наших “друзів” чи підписок ми не бачимо, і цей відсоток росте). Крім того, соціальна мережа може бути хорошим рішенням для активностей характеру “тут-і-зараз” але зовсім не підходить для тривалих обговорень та накопичення знань. Саме тому (а ще тому, що ми знайшли класний форумний “двіжок” з мінімалістичним дизайном), ми запустили і починаємо тестувати Форум-майстерню Світу Громад – http://forum.woc.org.ua/.

Реєстрація по запрошеннях. Якщо Ви вважаєте, що можете бути корисними для спільноти Світу Громад і ще не отримали запрошення – зверніться до Ольги Башняк (Фейсбук або на е-пошту: cm@worldofcommunities.org) чи до когось із Майстрів Гри.

Анонс

Масштабний та сучасний фестиваль настільних ігор пройде в Бучанській ОТГ з ініціативи Молодіжної рада Бучанської міської об’єднаної територіальної громади.

Настільні ігри не тільки мають розважальний характер, а й розвивають, а що може бути краще цілого дня в компанії друзів, коли ви граєте?

Цитата

Дійсно чудовий інструмент діагностики та прокачування гнучких навичок студентів. Адже під час гри, проявляється характер гравців та різні моделі прийняття рішень, які не завжди можна побачити у процесі навчання під час лекцій і проведення практичних занять. Більшу увагу гравці приділяють фінансовим цілям, купівлі бізнесу, досягнення стратегічного плану розвитку громади, нехтуючи особистими показниками щастя і здоров’я. Щастя, власне, більшість знаходять переважно у професійній реалізації.


З дослідження http://gameblog.woc.org.ua/rezultaty-doslidzhennya-korystuvatskogo-dosvidu-vlasnykiv-gry-svit-gromad-u-2018-rotsi/

Попередній дайджест – http://gameblog.woc.org.ua/wocdigest-ponedilkovi-novyny-svitu-gromad-9/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.