WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #6

Після невеличкої святкової перерви, продовжуємо наші традиційні понеділкові новини. Що ж трапилось за ці дні?

Дослідження 2018

Під завісу грудня на блозі опубліковані Результати дослідження користувацького досвіду власників та власниць ігр “Світ Громад” у 2018 році. Власниць стало відчутно більше ніж власників, а у сферах використання – державні та освітні установи суттєво “відкусили” процентів аудиторії у громадських організацій. Детальніше – тут.

Географія

Завдяки Міжнародній Організації з Міграції, які посприяли своїм партнерам у регіонах України з покупкою ігр, на нашій мапі з’явилось + 23 громади, у яких раніше не було Світу Громад. Тепер усіх разом – 124.

Майстри та Майстрині Гри

На сьогодні ми насертифікували 25 Майстрів Гри Рівня ІІ та 38 Майстрів Рівня І. В ці дні навчання проходять ще 34 власники та власниці ігр Світ Громад. З розвитком мережі розвиваються і вимоги до майстерності. Тож незабаром оголошення про умови та процедуру сертифікації вже на третій рівень майстерності. Слідкуйте за новинами.

Увага! Хто нещодавно придбав гру і з різних причин не зареєструвався досі на навчання – ось лінк: Реєстрація на он-лайн курс. Кажуть, разом вчитись веселіше 😉

Щомісячні випуски

У січні виходить “Нульовий випуск” сувенірних та тематичних додатків до гри Світ Громад. Його отримають усі учасники та учасниці річного дослідження. Ми плануємо такі випуски з різноманітними додатками (авторськими, сувенірними, колекційними, тематичними, ігровими і  аксесуарними) робити щомісяця. У 2019 році буде випускатись лише 100 примірників кожного такого додатку. Вартість кожного додатку – 350 грн, вартість річної передплати – 2700 грн.

Але що це за Новий Рік без акцій!? До 15 лютого включно, вартість річної передплати становитиме лише 1900 грн. (акція в тому числі розповсюджується на тих, хто встиг зробити замовлення до цього оголошення). Оформити річну передплату за акційною ціною.

Цитата

Гра виявилася більш складним явищем, феноменом, пластичним продуктом, ніж собі уявляв раніше.

З дослідження за 2018 рік. Ще 81 відкриття від користувачів Світу Громад за лінком (можна розбирати на цитати) .

Попередній дайджест – http://gameblog.woc.org.ua/wocdigest-ponedilkovi-novyny-svitu-gromad-5/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.