WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #11

Кругла дата!

Рівно 2 роки тому на замовлення та за підтримки DVV International Ukraine ми провели першу майстерню з ігрофікації для експертів, які займаються розвитком громад та видали перші сертифікати Майстрів Гри.

Прототип тематичного додатку “Громада, що навчається”

А сьогодні ми отримали готові промислові зразки першого повноцінного тематичного додатку до Гри Світ Громад – “Громада, що навчається”, який розроблено (уявіть собі) на замовлення та за участі експертів (Bettina Brand, Oleg Smirnov, Mariya Mylohorodska), партнерів й перших Майстрів Гри від DVV International (Іван Більський, Yuriy Petrushenko, Tanya Odnorog).

Ось таке от справжнє партнерство тривалістю у 2 роки. Як ми часто повторюємо – DVV International одна з дуже небагатьох організацій “яка повірила в нас коли ще нічого не було”. Ці люди справді не бояться інновацій!!!

Деталі та результати тестування прототипу – у наступних випусках дайджесту.

Вебінар

13 лютого пройшов Вебінар для молодіжних працівників: «31 навичка для успішної людини, яку молодь може прокачати у молодіжному центрі завдяки грі «Світ громад»: зареєструвались 203 учасників та учасниць. Ті, хто з якихось причин не змогли бути он-лайн чи забули зареєструватись – відеоазпис можна переглянути на нашому Youtube-каналі.

Івент

16 лютого ми мали нагоду презентувати Гру Світ Громад на головній сцені Фестивалю соціальних інновацій і нової музики Plan B. Є відеозапис. Про світ Громад починається на відмітці часу 6:33:00. Зрештою, можете подивитись повністю записи трьох днів. Ймовірність того, що з усього різноманіття знайдеться щось цікаве та корисне саме для вас дуже висока.


Про світ Громад починається на відмітці часу 6:33:00

Форум-Майстерня

Поступово наш новенький Форум-Майстерня Світу Громад починає жити своїм життям. Ось одна із найбільш відвідуваних тем за останній тиждень: Як організації громадянського суспільства вбивають громадянське суспільство: кращі практики.

Щоб приєднатись до обговорень – потрібно зареєструватись. Реєстрація тільки за запрошеннями від уже зареєстрованих учасників та учасниць. Якщо Ви вважаєте, що можете принести користь спільноті у Майстерні, і не знаєте нікого, хто зареєстрований – напишіть нам на пошту game@worldofcommunities.org і ми вишлемо Вам інвайтик.

Публікація

Якось ми задумалися, як може #ГраСвітГромад вплинути на майбутнє підлітка? Загалом настільна гра розвиває цілі групи навичок і ефект від цього довготривалий. Тому давайте поміркуємо як вона може вплинути на особистісні якості та життя через 1, 2, 10 років.

Цитата

На перший погляд всього лише гра, але вона впливає на сприйняття, змушує по іншому дивитись на проблему, згуртовує.


З дослідження http://gameblog.woc.org.ua/rezultaty-doslidzhennya-korystuvatskogo-dosvidu-vlasnykiv-gry-svit-gromad-u-2018-rotsi/

Попередній дайджест – http://gameblog.woc.org.ua/wocdigest-ponedilkovi-novyny-svitu-gromad-10/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.