WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #17

Відео

Як навчити дорослих вчитися впродовж усього життя? (вебінар)

27 березня пройшов запланований вебінар. Нам вдалось вивести в ефір відразу трьох гостей з різних куточків України, які не просто спеціалізуються на освіті дорослих, але й щодня працюють у сфері неформальної освіти. Експерти вебінару:

  • Юрій Петрушенко, голова правління у “Центрі освіти впродовж життя”, заступник голови правління у “Громадська спілка “Українська асоціація освіти дорослих”, доктор економічних наук, професор (м. Суми).
  • Іван Більський, менеджер проектів у ГО Гостинець (м. Новояворівськ).
  • Тетяна Однорог, голова правління Громадської спілки “Соціальне підприємство “Центр освіти дорослих “Перший”, тренер ГО “Українська асоціація міст, що навчаються” (м.Мелітополь)

Дивіться повний відеозапис (87 хвилин): Як навчити дорослих вчитися впродовж усього життя? [вебінар]

Дослідження

Так трапилось, що любимо ми досліджувати перед тим як приймати рішення. Ось і знову проводимо опитування серед тих, хто регулярно використовує гру-тренінг “Світ Громад” для вирішення локальних завдань, які мають глобальні наслідки. Дослідження “Світ Громад для сталого розвитку” триває до 12 квітня 2019 року.

Серед учасників опитування сервісом random.org буде розіграно три комплекти ігрового додатку “Громада, що навчається”.

Перейти до заповнення анкети.

Гра тижня

Івенти

Продовжується реєстрація на відкритий простір “Світ Громад для сучасної української Школи”.

Як ми можемо використовувати гру-симулятор “Світ Громад” та інші ігрофікаційні технології для формування громадянських навичок у шкільної молоді? — спільний пошук нових ідей та рішень.

Детальніше | Реєстрація

Розпродаж залишків

Продовжується розпродаж залишків гри Світ Громад: Coopetition за старою ціною – 4900 грн.

Усі, хто планували собі придбати гру – зараз саме час це зробити щоб зекономити гроші. Замовити ще можна тут: market.woc.org.ua


Попередній дайджест – Випуск №16

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.