WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #16

Як навчити дорослих вчитися впродовж усього життя?

Увага! Завтра (26.03) останній день реєстрації!

Вебінар “Як навчити дорослих вчитися впродовж усього життя?” проведемо увечері 27 березня. На момент виходу цього дайджесту вже зареєстровані 93 провайдери неформальної освіти з усієї України.

Вебінар буде корисним в першу чергу для:

  • провайдерів освіти дорослих;
  • провайдерів громадянської освіти;
  • організацій громадянського суспільства, які розробляють і просувають власні освітні програми та продукти.

Детальніше | Реєстрація

ТОП-10 настільних ігр, які навчають

Артем Коновалов, Програмний директор у Центр Розвитку Громад склав свій рейтинг настільних ігр для креативних просторів, дружніх до молоді зокрема та до змін взагалі – хабів, крутих бібліотек, коворкінгів. Публікація з розряду “в закладки”.

Ігри тижня

Щотижня ігр стає все більше. А от формат дайджесту на разі не дозволяє публікувати усе. Тож відстежуйте ігри у соціальних мережах за хеш-тегом #ГраСвітГромад. Що ж було найцікавішого…

80 гравців і 10 майстрів гри

21 березня у Кропивницькому відбулася масштабна подія “Active community: гра-тренінг “Світ громад” для молоді. Ініціатори гри-тренінгу – Ініціативна група Парламенту дітей та молоді Новоукраїнської міської ОТГ, яка за підтримки Програми DOBRE втілює проект “Active community”. Участь у заході взяли майже 80 представників Кіровоградського обласного парламенту дітей. Звіт та понад 70 фото з гри.

“Ф!нКультурний Марафон” об’єднує громаду

22 березня 2019 року в рамках проекту соціальної дії “Ф!нКультурний Марафон”, що реалізується Чернігівським національним технологічним університетом в Іванівській сільській ОТГ за фінансової підтримки Британської Ради, відбулась Майстерня спільних ідей та дій «Розумні фінанси». Детальніше у звіті від сертифікованої Майстрині Гри Ірини Садчикової (до речі, ЧНТУ має уже трьох сертифікованих майстрів).

Гра як підготовка до розробки стратегії громади

Майстер Гри Леонід Жовтило якраз спеціалізується на цій тематиці. Йдеться про підготовку до розробки стратегії громади, про організацію міжмуніципального співробітництва – моделювання розвитку Хрестівської ОТГ Чаплинського району через гру-симулятор #ГраСвітГромад.

Публікація

Що таке гра в навчанні і що таке ігрове навчання. В “двох словах” у новій публікації на блозі Ігрове навчання: що це таке та як його застосовувати.

Пошук нових ідей та рішень у Хмельницькому

Продовжується реєстрація на відкритий простір “Світ Громад для сучасної української Школи”.

Як ми можемо використовувати гру-симулятор “Світ Громад” та інші ігрофікаційні технології для формування громадянських навичок у шкільної молоді? — спільний пошук нових ідей та рішень.

Детальніше | Реєстрація

Розпродаж триває

Продовжується розпродаж залишків гри Світ Громад: Coopetition за старою ціною – 4900 грн. Усі, хто планували собі придбати гру – зараз саме час це зробити щоб зекономити гроші. Замовити ще можна тут: market.woc.org.ua


Попередній дайджест – Випуск №15

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.