Digest #28 — Новини Світу Громад

Фото зі ФБ-сторінки
Центр соціального захисту населення та надання соціальних послуг. Соколівська ОТГ

“ДЕФОЛТ”- марафон

Марафон симуляційних ігор-тренінгів “Дефолт” у самому розпалі. Цього тижня маєте змогу відчути на собі можливості розбудови успішних громад в умовах дефолту:

  • 26 червня у м. КИЇВ (майстер гри Наталія Гарасівка)
  • 27 червня у м. ЖИТОМИР (майстер гри Олександр Рошко)

Будемо раді бачити вас за ігровими столами! Деталі щодо реєстрації та місця проведення –  на сторінках подій та на офіційній сторінці “Світу громад” у Facebook.

Турнір “Світ громад” у м. Буча

Цього понеділка (24 червня) у м. Буча пройде ігровий турнір “Світу громад” для молоді 14-17 років із Пластового вишкільного центру. Фото, відгуки, враження та висновки від юнаків та юначок читайте у наступному випуску Дайджесту.

Хочете замовити чи запланувати турнір у формат гри “Світ громад”, пишіть нам: cm@worldofcommunities.org

“Світ громад” у Соколівській ОТГ

Як у пришкільному таборі Соколівської ОТГ у “Світ громад” грали або коли ви вперше зрозуміли “навіщо потрібно періодично “скидуватись” на реалізацію якогось проекту?”

Неймовірно теплий захід, який можна влучно описати трьома словами: емоційно, динамічно, навчально.

Майстер гри: Олександр Зінов’єв

Фото у публікації: https://www.facebook.com/569274353443410/posts/850048022032707?s=616608551&sfns=mo

ДО РЕЧІ,

хочете, щоб ваші ігри потрапляти в Дайджест новин і про них дізнавалися далеко за межами ваших громад? – Просто не забувайте додавати до своїх публікацій хештег  #ГраСвітГромад або позначати офіційну сторінку “Світу громад”.

Перший Всеукраїнський з’їзд майстрів гри “Світ громад”

Вже наприкінці цього тижня, з 28-30 червня у смт. Східниця (Львівська обл.) зустрінуться сертифіковані майстри гри “Світ громад”.

Всіх учасників спільноти, які прагнуть долучитися до розробки “Корпоративної книги майстра гри” та формування концепції 3-го релізу гри “Світ Громад: Complexity”(формат відкритого простору), просимо заповнити анкету.

Більше інформації: http://forum.woc.org.ua/category/6/

З нетерпінням чекаємо на “живу” зустріч цієї п’ятниці!

Бути чи не бути?

Яким бути і чи бути дайджесту Світу Громад?

Цілих 7 місяців команда “Світу громад” створює для зацікавлених ігрифікацією та розвитком спільнот Дайджест новин. Час зворотного зв’язку настав. Для нашої ефективної співпраці в близькому і далекому майбутньому, просимо вас пройти коротке опитування про ваше задоволення розсилкою “Понеділкові новини Світу Громад”. Ваш відгук допоможе нам розвиватися разом

Покликання на анкету: https://forms.gle/om1JAsJyd3Q6Uqhm9

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.