Digest #29 (останній). Понеділкові новини Світу Громад

Так, ми не помилились – це останній дайджест понеділкових новин Світу Громад. Але дуже тематичний. А ось і тема:

Яке майбутнє мережі майстрів Світу Громад?

Висновки, інсайти, спостереження за результатами Першого Всеукраїнського зїзду майстрів Світу Громад, Східниця, 28-30 червня 2019 року.

Мережі майстрів Світу Громад не існує. Мережі як децентралізованої, горизонтальної структури обміну досвідом, знаннями, ресурсами, інформацією. Сьогодні можна говорити про певну кільність випускників навчальних програм Світу Громад, які місцями невпевненно, місцями впевненно володіють інструментом – грою «Світ Громад», часто знають як його використовувати у своїй роботі, рідше – як заробляти цим інструментом і разом з ним розвиватись. Майстри і Світ Громад потребують якогось іншого формату та правил взаємодії для підсилення одне одного. Про це нижче.

Поточні продукти, розраховані на аудиторію майстрів гри – такі як Сертифікаційна програма Майстра гри, Щотижнева розсилка-дайджест «Понеділкові новини Світу Громад», «Програма лояльності» у тому вигляді, в якому існують ці продукти – позбавлені сенсу (бо не відповідають потребам ані самих майстрів ані ринку) і незабаром будуть трансформовані в інші рішення. Офіційним структурованим каналом повідомлень про нові програми і продукти для майстрів є форум-майстерня http://forum.woc.org.ua з подальшою дистрибуцією у соцмережі.

Всі напрацювання і плани за результатами з’їзду є доступними на форумі – http://forum.woc.org.ua/category/6/. Ознайомтесь і запропонуйте власні ідеї у напрямку розвитку запропонованих тем чи рішень

Якщо воно є, то яке це майбутнє для спільноти майстрів гри Світу Громад? Виглядає так (гіпотетично), що майбутнє є у Клубу майстрів, які хочуть професійно розвиватися як майстер гри (як спеціаліст за новітніми професіями “ігротехнік”, а згодом й – “ігромеханік”) відповідно – добре на цьому заробляти. Саме новостворюваний Клуб і зосередиться на тісній роботі з майстрами, яких цікавить систематичне заглиблення у професію. Найближчий рік покаже результативність такого підходу. Звісно, ніхто не забороняє усім іншим й надалі викристовувати гру та отримані знання і навички як додаткові чи ситуативні у своїй діяльності.

Якщо Ви як майстер гри зацікавлені професійно розвиватися – напрацьовувати додаткові навички і заробляти завдяки екосистемі Світ Громад, заповніть цю анкету (увага, спойлер! у описі до анкети детальніше розписана сама ідея Клубу): https://forms.gle/sG5nZ7Ds4Efam93h6

Основні канали звязку:

До зустрічі!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.