Як заробляти зі Світом Громад?

Ой дуже дорого…
Ми громадська організація…
В нас нема грошей…
Ми не прибуткові…
Дайте нам знижку…

Знайомо?

Спеціально для таких випадків, вашій увазі способи швидко знайти гроші на гру Світ Громад (і можливо не тільки на гру). Усі перевірені в реальному житті реальними людьми.

Спосіб 1. Платна гра.

Приклади цінової політики (різні громади різні регіони України): 50, 100, 200, 500 гривень з учасника. Відповідно, можливість окупити 1 примірник за проведення від 1 до 4 платних ігр. Якщо учасники будуть наперед знати про благодійну основу такого заходу (у наведених нами прикладах про благодійність не йшлося) – розмір рахунку може суттєво зрости.

Спосіб 2. Соціальний капітал.

Якщо у вас багато друзів, в тому числі у соціальних мережах – попросіть їх вас скинутись на гру Світ Громад (на День народження, Новий рік, Різдво чи з іншої нагоди). Нам відомі приклади збору необхідної суми за 20-40 годин.

Спосіб 3. Кооперація.

Ніхто не забороняє просто скинутись і купити гру на кількох власників (наприклад партнерські організації, які працюють в одній громаді).

Спосіб 4. Подарунок.

Коли ваші рідні, близькі, друзі, партнери не знають що подарувати вашій організації (чи вам особисто) на пам’ятну дату – підкажіть їм, та отримайте свою гру. Просто подумайте, хто вам може її купити і попросіть.

Спосіб 5. Зазирніть у свій бюджет.

Якщо у вас є стаття витрат на особистісний розвиток, на розвиток вашої команди чи організації – Гра Світ Громад – саме те, що вам потрібно. Або просто не забудьте забюджетувати кілька примірників у черговій грантовій заявці (нам відомо щонайменше про 12 проектів, які у 2017 році отримали фінансування, в тому числі на купівлю настільної гри Світ Громад та проведення навчання з її використання).

Не чекайте, що вам хтось щось зробить. Дійте! Досягніть швидкого результату та отримайте від цього задоволення й повагу від оточуючих.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.