WoCDigest: понеділкові новини Світу Громад #4

Географія

Перевалили за 100! Оновлення на карті поширення Гри Світ Громад. Відмічені населені пункти в яких є і використовується щонайменше 1 примірник гри.
Громада №100 – м.Нікополь, Дніпропетровська область.
Громада №101 – м.Городок, Львівська область.
http://gameblog.woc.org.ua/geografiya/

Партнерство

Міжнародна Організація з Міграції (МОМ) вже другий рік регулярно закуповує ігри Світ Громад для своїх партнерів та грантерів. Саме тому ми з задоволенням додамо у комплекти ігор, придбаних коштом МОМ, спеціальну ігрову карту (вже у друці).

Івенти

У грудні Полтавська філія Суспільної служби України в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» провела завершальні семінари місцевого розвитку «Соціальна кооперативна стратегія» в селах Яхники Лохвицького району та Великі Сорочинці Миргородського району з використанням Гри “Світ Громад”

“Успішність громади залежить від наповнення місцевого бюджету: за рахунок податків та збільшення кількості локального бізнесу, а також, за рахунок розбудови соціальної інфраструктури, яка впливає на загальну привабливість громади. Тому для громади вигідно підтримувати та розвивати підприємництво”. – З відгуків.

Школа

Нам часто кажуть, – “Ваша гра має бути у кожній школі”. От тільки чи знають про це у школах?. А тут ще Міносвіти ввело повноцінний шкільний курс “Громадянська освіта” для учнів 10-х класів.

Спеціально для вчителів ми відкриваємо окрему сторінку у Facebook на якій будемо ділитись думками з приводу того, як зробити громадянську освіту ефективним інструментом підготовки школярів до дорослого життя. Приєднуйтесь: https://www.facebook.com/hromadianskaosvita/

Майстрам Гри

На блозі оновився розділ матеріалів для Майстрів та Майстринь. Тепер усі необхідні матеріали та рекомендовані джерела – на одній сторінці (яка постійно оновлюється).
http://gameblog.woc.org.ua/resursy-dlya-majstra-gry/
Крім того, з’явились розділи для Майстрів 3, 4 та 5 рівнів. Там поки порожньо, слідкуйте за новинами, буде цікаво.

Тема

У минулорічному дослідженні, однією з цілей використання гри Світ Громад, експерти зазначили – дослідження поведінки людини. Вашій увазі загальний погляд на ігри з точки зору трансформаційного впливу (може бути цікаво практикуючим психологам, коучам, тренерам): http://gameblog.woc.org.ua/shcho-take-transformatsiina-hra/

Дослідження

Дякуємо усім, хто взяли участь у щорічному дослідженні щодо використання гри Світ Громад (цього разу у 2018 році). Поки результати опрацьовуються – сувенірні картки та подарункові короткі сценарії (на 2 раунди) на цьому тижні підуть в друк. Чекайте свої подарунки.


Попередній дайджест (№3)

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.