[Сенсація!] Безлімітне навчання по курсу “Майстер Гри Світу Громад”.

Починаючи з січня 2020 ми впроваджуємо безлімітне навчання для усіх, хто має постійний доступ хоча б до одного з примірників гри-тренінгу “Світ Громад”.

Чому? Є три причини

По-перше, нам важливо, щоб наш продукт використовували правильно (так як задумано) щоб можна було релевантно оцінювати його вплив. А курс навчання дасть можливість майбутнім майстрам отримати всі необхідні знання про ігрові технології та їх застосування.

По-друге, з часом у людей змінюються стиль життя, розклад, місце проживання. Безлімітне навчання – це можливість зберегти активність у використанні ігор-тренінгів у вашій спільноті.

По-третє, останнім часом набуває популярності турнірний спосіб використання гри або просто групові ігри для широкого кола учасників. У таких заходах, навіть найкрутіший майстер гри, скоріш за все, не відмовиться від допомоги.

Усі, хто успішно пройшов онлайн-навчання у 2020 році, отримають безкоштовно Сертифікат про проходження навчальної програми “Базові навички ігрофікації та ігрового навчання за технологією #ГраСвітГромад”.

Як скористатись?

Відтепер, на внутрішній стороні кришки коробки гри розміщено наліпку із запрошенням приєднатись до навчальної програми.

Будь-хто, хто має постійний доступ до гри – може перейти за посиланням у запрошення й зареєструватись у навчальній програмі. В реєстраційній формі потрібно вказати серійний номер.

Поруч із QR-кодом з лінком на навчання – місце для серійного номера.

Що робити тим, в кого гра є, а наліпки нема?

Якщо у вас є примірник гри Світ Громад і ви хочете, щоб якомога більше людей (які мають до нього доступ) отримали можливість пройти навчання та сертифікуватись:

  1. Заповніть форму заявки: https://forms.gle/kFb8QnA9FdfPSYoR8
  2. Отримайте серійний номер (для кожного примірника гри – окремий).
  3. Завантажте та роздрукуйте запрошення до навчальної програм.
  4. Впишіть в запрошення серійний номер та вклейте його на внутрішню сторону кришки коробки з грою.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.