Digest #26. Понеділкові новини Світу Громад

Сімейна молочна ферма – нова розробка від Світу Громад

Світ Громад на замовлення компанії Укрмілкінвест в рамках проекту розвитку сімейного фермерства, презентує нову розробку гру-тренінг «Сімейна молочна ферма». Новий освітній інструмент допоможе підприємливим людям, які вирішили відійти від ведення архаїчного та збиткового домашнього молоко-господарства до прибуткової справи.

Зацікавила гра? Хочете потестувати продукт? Пишіть: info@worldofcommunities.org

Громада, що навчається – продано!

Наприкінці травня вийшли у світ перші примірники додатку до гри «Світ Громад» – «Громада, що навчається». Додаток створено з метою просування ідеї важливості навчання впродовж життя, в тому числі шляхом створення та підтримки місцевих центрів освіти дорослих як системних інституцій у цій сфері у кожній конкретній громаді.

Додаток створено спільно з DVV International в Україні. Наклад додатку розійшовся тим, хто його попередньо замовив.

У випадку значного інтересу до цього продукту, Світ Громад розгляне рішення про повторне його видання. Передзамовити додаток можна за посиланням: http://market.woc.org.ua/product/add_longlifelearning

Корпоративні ігри «Світ Громад»

Для підприємців

Світ Громад спільно з компанією Нова пошта проводять серію навчальних івентів для випускників Школи бізнесу «Нової пошти». На цьому тижні ігри відбудуться у м. Полтава [Анонс] та м. Львів [Анонс].

Для керівників ОТГ

В рамках Всеукраїнського форуму “Добробут громади” – соціальної ініціативи МХП відбудеться симуляційна групова гра «Світ Громад» для всіх учасників форуму. Ціль ігрової симуляції – познайомити представників парнерських ОТГ з ефективними інструментами та підходами до розвитку громади [Анонс].

Хочете провести корпоративну гру Світ Громад для Вашої конференції, форуму, івенту? Замовляйте на Маркеті Світу Громад http://market.woc.org.ua/product/game_with_master

Симуляційні ігри-тренінги “Дефолт”

Що це? Ігровий марафон в #ГраСвітГромад по спеціально розробленому кризовому сценарію “Дефолт”.

Навіщо це? Останнім часом розвелось дуже багато спекуляцій на цю тему. Ми хочемо змоделювати, як вплине дефолт на життя пересічних громадян та окремих громад, щоб ви змогли “пережити” на власному досвіді таку кризу. В разі чого, будете знати що відбувається і “куди бігти”. А якщо нічого не трапиться – просто будете знати більше.

Яка тривалість? Очікувана тривалість гри-тренінгу 4-5 годин.

Реєстраційна анкета: https://forms.gle/yRvfDnwb7bvGQA5V8

Після того як ви заповните коротку форму – з Вами сконтактує майстер гри Світу Громад щоб уточнити місце та умови участі у грі в обраному Вами місті. Як правило середня вартість участі в подібному ігровому тренінгу знаходиться в межах 200-300 гривень з людини.

Нова ціна

З першого червня вартість базової комплектації «Світ Громал: coopetition» становить 5400 грн.

Бонус: Ваучер на участь у сертифікаційному онлайн-курсі “Майстер гри Світу Громад” – включено. Гру можна придбати як особисто так і для організації по перерахунку (без ПДВ).

Замовити http://market.woc.org.ua/product/coopetition-game

Читанка

Як замовити гру «Світ Громад: coopetition» за грантові кошти і гарантовано її отримати за найкращою ціною: покрокова інструкція. Текст повністю.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.