Світ Громад: coopetition – що нового: розвиток локальної філантропії

Одне з найбільших нововведень у грі – впровадження системи розвитку локальної філантропії у громаді.

Фонд Громади

Тепер хтось із гравців зможе заснувати Фонд Громади. І це не проста інституція. Адже тільки через такий Фонд громада має можливість дофінансовувати муніципальні витрати. Якщо раніше потрібно було самостійно здогадатись про те, що можна “скинутись” в місцевий бюджет, коли не вистачає грошей для чергового місцевого проекту, то тепер для цього є чітко визначений але лише один шлях.

По замовчуванню рішення про виділення коштів з Фонду Громади приймає його засновник. Але ніхто не заважає домовитись громаді діяти якось по-іншому.

Щастя від благодійництва

Кілька життєвих обставин будуть давати можливість гравцям відчути трішки щастя від своєї благодійної діяльності. Таке собі м’яке привчання до локальної філантропії 😉 .

До чого тут Активіст та Активістка

І на закуску. Власне бонусом для нової ролі у грі буде суттєва знижка на відкриття Фонду Громади. Тобто у спільнотах, в яких проживають активісти, Фонд Громади буде організувати відчутно простіше.

І це ще не все. Далі буде…

——-

P.S. Ще якихось два тижні можна отримати плюс до щастя, придбавши «Світ Громад: coopetiotion» до 14 березня. Бо в подарунок додається ваучер на безкоштовне проходження он-лайн курсу «Майстер Гри» з сертифікацією. Замовляйте тут: game.woc.org.ua.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.