Нова онлайн-платформа неформальної освіти дорослих

Партнери Світу Громад — DVV International в Україні — запустили платформу для неформального навчання та освіти, де користувачі зможуть знайти потрібні їм курси та освітіні програми, а провайдери безкоштовно розмістити про них інформацію.
Онлайн-платформа неформальної освіти — це некомерційний проєкт, заснований трьома неурядовими організаціями: Представництвом німецьких Народних Університетів DVV International в Україні, ГС “Українська асоціація освіти дорослих” та ГО “Міжнародний центр неформальної освіти”.

Мета платформи — розвивати та підтримувати освіту й навчання дорослих в Україні. Ми розміщуємо безкоштовні або платні онлайн та оффлайн курси з різною тематикою (ІТ, педагогіка, громадянська освіта, іноземні мови, професійні курси).
Онлайн-платформа працює як для всіх охочих навчатися, так і для провайдерів неформальної освіти, які можуть безкоштовно розміщувати свої курси.

Ми розміщуємо безкоштовні або платні онлайн та оффлайн курси з різною тематикою (ІТ, педагогіка, громадянська освіта, іноземні мови, професійні курси).
Онлайн-платформа працює як для всіх охочих навчатися, так і для провайдерів неформальної освіти, які можуть безкоштовно розміщувати свої курси.

Як це працює?

-Відкрийте головну сторінку платформи
-Скористайтеся зручними фільтрами для пошуку необхідної програми за місцем проведення, датами проведення і тематикою
-Отримуйте детальну інформацію про провайдерів, які пропонують освітні програми.

Інструкція для провайдерів

Інструкція для користувачів
Пірнайте у світ неформальної освіти разом з Онлайн-платформою!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.