Світ Громад: coopetition – що нового: ігрові ролі

Продовжуємо писати про новинки у “Світ Громад: coopetition”. Деякі зміни відбудуться й в ігрових ролях (хтось скаже – зміни фундаментальні).

Безробітний і безробіття

Враховуючи, що безробітним може стати практично кожен (крім Пенсіонера – це новий ігровий “бонус” цього персонажа – його не можна звільнити з роботи), тому ми вирішили вивести безробіття з категорії ролі.

Безробіття – це життєва обставина, яка (як і раніше) переносить утримання громадянина на місцевий бюджет. Відновити ж свої основні доходи і перестати бути безробітним можна буде, “прокачавши” свою професійну навичку.

Нова роль

Після того, як ми позбулись Безробітного у нас вивільнилось місце на нову роль. І тут, на прохання широкого кола гравців, з’являється громадський Активіст.

Активіст у нас людина не надто заможна, але володіє однією дуже вагомою перевагою, про яку напишемо у наступних публікаціях.

8 ролей чи 16?

З одного боку ролей 8: Активіст, Пенсіонер, Переселенець, Вчитель, Чиновник, Підприємець, Проповідник (колишній Священик), Фермер.

А з іншого боку… іще 8: Активістка, Пенсіонерка, Переселенка, Вчителька, Чиновниця, Підприємиця, Проповідниця та Фермерка.

Точно – тепер усі ігрові ролі у чоловічому та жіночому виконанні. Соціальний вплив наче однаковий, та історії в усіх різні.

Ну і приємний бонус – для нового релізу художнє виконання персонажів створила талановита художниця Оксана Васьків (Mediacomics).

P.S. В це важко повірити, та все ще триває акція попереднього замовлення! Якщо Ви замовите та оплатите «Світ Громад: coopetiotion» до 14 березня включно – отримаєте просто божевільно крутий подарунок. А саме, ваучер на безкоштовне проходження он-лайн курсу «Майстер Гри» з сертифікацією. Швиденько замовляйте новий реліз тут game.woc.org.ua.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.