Щорічне дослідження портрету аудиторії та освітнього потенціалу гри-тренінгу “Світ Громад”

ТзОВ “Світ громад” проводить дослідження портрету аудиторії та освітнього потенціалу гри-тренінгу “Світ Громад”.

Це опитування, яке проводиться щорічно наприкінці грудня, допомагає розробникам гри “Світ Громад” вдосконалювати та розробляти нові освітні продукти на базі гри “Світ Громад”.

Заповнення опитувальника потребує приблизно 20 хвилин. Результати будуть узагальнені та опубліковані на офіційній сторінці Світу Громад, а також надіслані респондентам, які взяли участь у дослідженні.

Увага! Участь у цьому дослідженні для майстрів 1 та 2 рівнів, сертифікованих у 2017—2018 роках, є умовою продовження сертифікації Майстра гри Світу громад на 2020 рік. Ваша відмова від участі у дослідженні автоматично означає анулювання сертифікації Майстра гри у 2020 році. Поновити свою сертифікацію можна у будь-який момент за загальною процедурою та додаткову оплату.

Анкети опитування будуть доступні для заповнення до 5.01.2020.

У відповідь на Вашу участь у дослідженні, даруємо Вам промокод, який дає Вам знижку (500 грн.) на придбання гри “Світ Громад” до 1.03.2020. Промокод стане Вам доступний по завершенню опитування.

Якщо у Вас виникли запитання чи труднощі щодо заповнення опитувальника, звертайтесь, будь ласка, до дослідниці Олени Бікли

Ми надзвичайно вдячні за Ваш час!


Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.