#ХочуСвітГромадУшколу: всеукраїнське змагання для шкіл!

З моменту появи гри Світ Громад ми бачимо активне її використання у якості освітнього інструменту для дітей та молоді. Зрештою, гра задумувалася у тому числі як практичний інструмент формування свідомих та відоповідальних громадян.

З 15 квітня по 15 травня стартує змагання для шкіл, у рамках якого будь-яка школа може безкоштовно отримати освітній комплект оновленої гри Світ Громад, який включає 4 примірника гри та 4 сертифікати на проходження онлайн-курсу “Майстер гри “Світ Громад”.

Ринкова вартість такого комплекту 19 000 грн., але можливо саме Ваша школа зможе отримати його безкоштовно у рамках змагання #ХочуСвітГромадУШколу!

Для цього:
1. Коротко опишіть модель* використання гри Світ Громад у Вашій школі
2. Опублікуйте запис на своїй сторінці у Facebook, на сайті з хештегом #ХочуСвітГромадУшколу.
3. “Лайкніть” сторінку Світу Громад (якщо ви іще цього раптом не зробили) – https://www.facebook.com/worldofcommunities/
4. Поширте цей допис у Facebook чи інших соціальних мережах.

*Модель використання гри Світ Громад у школі має містити такі елементи:

  1. Назва: коротка та промовиста
  2. Назва школи
  3. Проблема, яку збираєтесь чи хочете вирішити або знизити її вплив, або підвищити якусь функцію чи навичку
  4. Цільова аудиторія: вік, стать, рівень знань та навичок тощо. Все що максимально точно характеризує аудиторію цієї моделі
  5. Показники: Як ви дізнаєтесь, що проблема вирішена або по ній відчутно прогрес?
  6. Учасники: Від до – рекомендована кількість для однієї гри чи для циклу ігор
  7. Періодичність: Рекомендована кількість та періодичність ітерацій роботи з групою.
  8. Контакти автора/ки моделі
  9. Фото автора/ки

Участь у конкурсі можуть брати будь-хто зі школи: вчителі, учні, адміністративний персонал. Кількість моделей для однієї школи – не лімітується.

Рішення про 3 переможні дописи з фото та з хештегом #ХочуСвітГромадУшколу і його власника чи власницю прийматимуть автори гри Світ Громад.

Увага! Змагання триває з 15-го квітня по 15 травня 2018 року. Результати будуть опубліковані не пізніше 18-го травня на нашому блозі та поширені на сторінці у Facebook. Ваучером на навчання переможці конкурсу зможуть скористатися протягом 2018 року.

Якщо Ви не вірите у свою удачу або не дуже полюбляєте конкурси – просто замовте освітній набір у свою школу і подаруйте можливість впроваджувати практичні освітні інновації, які підвищують шанси шкільної молоді на успіх та самореалізацію у дорослому житті.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.