Гра “Світ Громад” для фахівців з написання інвестиційних проектів

Гра Світ Громад стала частиною тематичного постійно діючого семінару “Написання проектів і програм, що реалізуються за кошти міжнародної технічної допомоги”, яка реалізується на території Кіровоградської області.

Навчальна програма впроваджується на базі Державного центру підвищення квалівікації державних службовців для фахівців проектного менеджменту об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Гра використовується для закріплення навчального матеріалу у рамках модулю “Підготовка проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку”, який читає Леонід Жовтило, сертифікований Майстер гри Світ Громад, консультант з питань місцевого економічного розвитку проекту “Пульс” Асоціації міст України в області, тренер проекту за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні (програма МАТРА).

“У 2017 році гра Світ громад була протестована, як практикум зі стратегічного розвитку територіальних громад, слухачами Кіровоградського державного центру підвищення кваліфікації державних службовців та службовців ОМС. Гра отримала позитивні відгуки слухачів в анкетах зворотнього зв’язку, як інструмент моделювання розвитку громади за методологією проектного підходу. Керівництвом Центру було погоджено включення ігрофікованого практикуму з використанням гри Світ громад при вивченні модулю “Підготовка проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку”. Цей практикум дозволяє змоделювати розробку та запровадження проектів розвитку, які можуть бути реалізовані в громаді за рахунок ресурсів ДФРР.”, – так коментує пан Жовтило потребу включити навчальну гру  Світ Громад у цю навчальну програму.

Навчальна програма

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.