Досліджуємо потенціал ігрофікації для розвитку спільнот у Молдові та Бєларусі

19-26 квітня 2018 року команда Світу Громад презентувала гру Світ Громад: coopetition для провайдерів неформальної освіти та донорських організацій Бєларусі та Молдови. Презентація гри відбувалася у форматі живого тестування гри Світ Громад: coopetition, та розповідями авторів гри про сфери її застосування в Україні, цікаві інсайти, кейси. 

Презентація гри у Бєларусі відбулася у рамках Форуму “Сакавіцкія Сустрэчы 2018” і ми дякуємо Pact Inc., за можливість презентувати нашу гру на цьому форумі.

Презентація гри у Молдові стала можливою завдяки IM Swedish Development Partner та UNDP Moldova.

  

Тестування гри, а точніше, російськомовного робочого прототипу в середовищі агентів суспільних змін також перетворилося на дослідження інструментами ігрофікації середовища і контексту, в якому працюють ОГС Бєларусі та Молдови, виявлення типових поведінкових моделей, які в тому числі, визначаються організаційну культуру провайдерів змін.  Отриманий досвід може стати у нагоді в контексті підготовки національних локалізацій гри Світ Громад.

Команда Світу Громад отримала ряд пропозицій, і, сподіваємось, скоро гру можна буде використовувати як інструмент впровадження змін, не лище в Україні.

Культурно-антропологічна експедиція стала можливою завдяки кооперації ТОВ Світ Громад та ГО Інститут політико-інформаційних досліджень.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.