Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри “Світ Громад”

Усе відбувалося у Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування. Тут 3 січня 2018 року експерти фонду «Любіть Україну» презентували керівництву та провідним експертам Центру унікальний та ефективний інструмент розвитку громад – настільну кооперативну стратегію «Світ громад». Модератором заходу був Олександр Субот, керівник аналітичного напряму фонду «Любіть Україну».  

Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"     Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"  Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"   Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"     Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"      Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад" Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"   Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"           Експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування познайомилися з потенціалом Гри "Світ Громад"

Новий 2018-ий рік розпочався позитивно та зі стратегічних завдань – і для нас, експертів фонду «Любіть Україну», і для експертів Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування. Використовуючи настільну кооперативну стратегію «Світ громад» 03 січня ми будували Громаду Підприємців та детальніше ознайомлювали експертів Центру з сучасним інструментом розвитку громад.

У грі взяли участь шестеро експертів Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування: експерт з просторового планування Олександр Придатко, експерт з надання адміністративних послуг Валерій Мікуліч, експерт з фінансів Василь Поліщук, експерт з регіонального розвитку Тарас Микитин, експерт з комунікацій Василь Туз, експерт з децентралізації Михайло Шелеп. За умовами «Світу громад», кожен з них грав свою роль: священик, вчитель, підприємець, чиновник, фермер, пенсіонер.

У ході гри учасники дізналися, що механіка «Світу громад» максимально наближена до реального життя, і перемогти можна лише кооперуючись та взаємодіючи. Фактично, тісна співпраця мешканців громади є запорукою успіху громади і в грі, і в реальному житті.

Гра Світ Громад у Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування

#ГраСвітГромад у Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування. Ділимося знаннями: познайомили експертів Центру з грою "Світ Громад". Вони власноруч побудували Громаду Підприємців. Гра максимально наближена до реального життя, всі учасники залучаються до життя громади і спільного прийняття рішень. Перемога в грі неможлива без співпраці. "Світ Громад" розвиває в учасників навички спілкування, творче мислення і аналіз, ініціативність, продуктивність, фінансову грамотність, вміння контролювати використання спільних коштів, вміння робити свідомий політичний вибір та інші.Фонд Любіть Україну разом з Рівненським Центром розвитку місцевого самоврядування використовуватиме настільну гру "Світ Громад" як інструмент розвитку громад.Більше: http://love-ukraine.org.ua/podii/191-U_Rvnomu_shestero_provdnikh_ekspertv_stvoryuvali_Gromadu_Pdpriemtsv_yak_tse_bulo.html

Publiée par Любіть Україну sur Mercredi 17 janvier 2018

Сподіваємося, що співпраця Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування з фондом «Любіть Україну», започаткована у перші дні нового року, триватиме довго й успішно. Місією Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування є сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад на Рівненщині. У свою чергу, фонд «Любіть Україну» володіє інструментами, які допоможуть Центру реалізувати своє покликання.

За грою уважно стежив директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий. І у пана Руслана, і в експертів, за відгуками, залишилися позитивні враження про стратегію «Світ громад». До слова, у січні 2018 року заплановано нові спільні події фонду «Любіть Україну» та Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування. Стежте за нашими анонсами й публікаціями на сторінці Facebook.

Джерело

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.