Digest #23. Понеділкові новини Світу Громад

Перший Всеукраїнський з’їзд майстрів гри «Світ Громад»

28-30 червня 2019 року в курортному містечку Східниця, що на Львівщині, відбудеться Перший всеукраїнський з’їзд майстрів гри «Світ Громад». Програма заходу формується самими учасниками та учасницями. Захід пройде у форматі відкритого простору. Основний підхід до організації заходу: самоорганізація. Якщо Ви потребуєте допомоги з огляду на обмежені фінансові можливості, то команда організаторів радо підбере рішення на Ваш бюджет. Для цього варто заповнити лиш цю анкету-опитувальник.

Світ Громад для бізнесу

30 травня у Хмельницькому Світ Громад та Нова пошта проведуть спільний навчальний захід для випускників Школи бізнесу Нової пошти. Захід відбудеться у форматі ділової гри «Світ Громад». Модеруватимуть захід майстри гри  міста Хмельницького та області. 

Як вийти за рамки 45 хвилин? 

Безкоштовний вебінар про використання освітніх ігр та ігр в освіті для формування та розвитку ключових навичок у шкільної молоді.

Коли: 18 червня 2019 року (про час буде повідомлено після реєсрації).

Буде корисним в першу чергу:

  • вчителям, які прагнуть від своєї роботи більшого ніж 45 хвилині уроки щодня і так все життя;
  • керівникам шкіл, що готують дітей до дорослого життя а не лише до ЗНО;
  • активістам організацій громадянського суспільства, які просувають зміни в освіті чи працюють над розвитком ключових навичок у молоді.

Зареєстровані учасники вебінару гарантовано отримають:

  1. Доступ до вебінарної кімнати у час проведення вебінару.
  2. Відеозапис вебінару, щоб продивитися (чи передивитись) у зручний для себе час;
  3. Спеціальний бонус від Світу громад.

Реєстрація | Детальніше

Марафон із гри “Світ громад” у Кропивницькому

Team Europe Кропивницький проводить в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті сеанс одночасної гри “Світ Громад”. Гру для п’яти команд вестимуть досвідчені і знані у місті майстри – це Летиція Курята, Сергій Ткаченко, Зоя Лебідь, Дмитро Шульга та Андрій Флоренко.

Гра відбудеться 29 травня завдяки сприянню Представництва Європейського союзу в Україні – а до участі запрошені молодь 18-19 років, що навчається у Кропивницькому.

Детальніше

Триває прийом заявок на участь у навчальних візитах до Швеції

ТзОВ «Світ громад» пропонує навчальні візити в Солентуну для голів та відповідальних працівників українських ОТГ. Що тут? Неймовірний баланс обмежень і свободи. Видно неозброєним оком куди йдуть височезні податки (60-70%). Дуже важко заблукати навіть без володіння мовою. Мабуть найкраща система громадського транспорту у світі. Кооперативні садочки. Масове захоплення спортом. Постійний демографічний ріст. Усе підписано і позначено… І ще маса всього, що варто не просто побачити а й запозичити. Якщо Вам це цікаво – заповніть коротку анкету: https://forms.gle/mqHS4L6sL5GJAo5Q7. Орієнтовна вартість участі 1500 євро на 1 особу. При відборі перевага надаватиметься ОТГ, які вже використовують гру “Світ Громад”. 

Нова ціна

Увага! З 1 червня ціна на “Світ Громад: Coopetition”виросте до 5400 грн. Усі, хто планували собі придбати гру – зараз саме час це зробити щоб зекономити гроші. Замовити за старою ціною 4900 грн. ще можна тут: market.woc.org.ua

Попередній випуск: Digest #22


Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.