Digest #22. Понеділкові новини Світу Громад

Що там у громадах Швеції?

Хто стежить за нами у різних соціальних мережах – помітили, що ми у ці дні працюємо в Королівстві Швеція. А саме в Комуні Солентуна (або як ми її любляче почали називати – Солентунська ОТГ).

Що тут? Неймовірний баланс обмежень і свободи. Видно неозброєним оком куди йдуть височезні податки (60-70%). Дуже важко заблукати навіть без володіння мовою. Мабуть найкраща система громадського транспорту у світі. Кооперативні садочки. Масове захоплення спортом. Постійний демографічний ріст. Усе підписано і позначено… І ще маса всього, що варто не просто побачити а й запозичити.

Світ громад пропонує навчальні візити в Солентуну для голів та відповідальних працівників українських ОТГ. Якщо Вам це цікаво – заповніть коротку анкету: https://forms.gle/mqHS4L6sL5GJAo5Q7. При відборі перевага надаватиметься ОТГ, які вже використовують гру “Світ Громад”. Орієнтовна вартість участі 1500 євро на 1 особу.

Дуже простий конкурс-опитування

Чому в нас в організації ще немає гри Світ Громад.

Займе у Вас 5 хвилин. Якщо довго думати – 10 хвилин.
Що вам з того? Є шанс виграти для організації примірник гри “Світ Громад: Coopetition” та ваучер на проходження сертифікаційного он-лайн-курсу “Майстер гри Світу Громад” (поточна вартість комплекту – 4900 грн., так що є за що позмагатися). Опитування стосується тільки тих організацій, в яких ще не має нашої гри.

Опитування триває з 7 по 16 травня 2019 року. Переможець буде обраний сервісом random.org 17 травня 2019 року.

Опитувальник за лінком: https://forms.gle/6EtBqWM5KpVpnDDx9

Якщо Ви знаєте організації, яким була б корисна така освітня гра-тренажер, але з якихось причин вона в організації відсутня, надішліть їм цей опитувальник, раптом пощастить ?


Попередній дайджест – Випуск №21

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.