Чому гра Світ Громад є корисним подарунком для бізнесу?

Всі люблять подарунки, погодьтеся. А корисні сюрпризи чи то робити, чи то отримувати – ще приємніше.

Що зазвичай дарують у бізнес сфері: канцелярське приладдя, статуетки, набори алкоголю тощо. Та яку цінність приносять такі подарунки підприємцю, чи ще цікавіше,  його компанії? Скоріше всього, нульову. А люди бізнесу не люблять викидати гроші на вітер.

Натомість,  якщо ви підприємець, подарунок гри-тренінгу  “Світ Громад” стане у цікавим та корисним інструментом, який допоможе розвинути вас, вашу команду та підвищити репутацію компанії в рази вище.

ГраСвітГромад – подарунок для команди.

Якщо ви маєте власну фірму чи підприємство, гра Світ Громад  буде, в першу чергу, класним подарунком для власної команди як інструменту з тімбілдінгу, для проведення змістовної та корисної частини корпоративних заходів. З іншого боку, гра працює для діагностика персоналу, на предмет виявлення прихованих лідерів або підтвердження своєї думки про командні  якості ключових працівників.

  • Якщо ви підприємець і працюєте з персоналом, то гра буде чудовим подарунком собі.
  • Якщо фірма більша і у вас є власний менеджер з персоналу, то це хороший подарунок йому.

Той самий менеджер може використовувати Світ Громад як інструмент співбесіди. Тому що одразу за один стіл можна посадити шість претендентів на ту ж посаду і зіграти з ними в гру. В такий спосіб, за 3 години можна побачити, хто є хто та хто реально готовий брати на себе відповідальність за певні дії, вміти комунікувати з іншими колегами по колективу тощо.

За словами, одного з користувачів, який купив і використовує гру: “За допомогою Світу Громад, грою, ви дійшли тих самих висновків по моїй команді за 4 години, до яких я доходив 10 років”.  

Гра скорочує час на розуміння того, з ким ви працюєте.  Досягається це за рахунок того, що це адаптована модель людської взаємодії, наближена до реальності, і коли люди сідають грати за стіл, вони знімають свої суспільні ролі, які  використовують в звичному світі, а 4 години -це надто мало часу, щоб напрацювати нові. По суті, за столом люди є такими, якими є насправді. Тому це також хороший інструмент для психологічно-анторопологічних досліджень, це якщо говорити пафосно.

А якщо не пафосно, можна за кілька годин гри, зрозуміти хто є хто,  вона може проявити приховані конфлікти, або навпаки, може показати, що  хтось реально заслуговує на підвищення. Може виявитися, що формальний лідер, який є, наприклад, заступником директора компанії, не керує компанією за відсутності директора, натомість ці функції виконує неформальний лідер.

Кожному  директору цікаво, хто керує фірмою, поки його немає на роботі. Чи не так?

ГраСвітГромад – подарунок для ділових партнерів.

Якщо у вашої фірми-партнера якийсь визначний захід – ювілей, виставка, конференція, презентація нового продукту тощо, і є проблема, що ж подарувати партнерській компанії, то хорошим варіантом стане гра Світ Громад.

Чому саме ця гра?

  • вона корисна для розвитку команди будь-якого бізнесу;
  • вона українська і відповідає нашим реаліям;
  • вона єдина в своєму роді на ринку (щоб не сказати – унікальна);
  • ціна, з одного боку, не надто висока, з іншого боку, не надто низька,  щоб бути хорошим подарунком для партнерської фірми.

ГраСвітГромад – подарунок для підопічної бізнесу освітній структурі чи громадській організації.

І третій напрям пов’язаний з тим, що часто бізнес опікується школами, бібліотеками, громадськими організаціями, можливо, університетами чи їхніми окремими кафедрами. Це прекрасний інструмент, який допоможе підопічним, чи це молодь, чи громадські активісти, бути більш прокаченими в сфері громадянських навичок, комунікативних навичок, розуміння того, як працює громада. Тому це хороший освітній подарунок для інституційного розвитку організації чи закладу.

Обирайте свідомо ділові подарунки, щоб ефект від їх використання піднімав ваш бізнес на якісно новий рівень!

Купити гру на подарунок можна тут: http://market.woc.org.ua/product/coopetition-game

One comment

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.