7 причин купити “Світ громад” для своєї школи

Навіть якщо Ви не вчитель, не школяр і, взагалі, ніколи більше не збираєтеся переступати поріг другого “рідного дому”, Ви все одно можете стати агентом змін у своїй школі. Якщо не особисто, то за посередництвом коробки симуляційної настільної гри “Світ громад”.

  1. Здається в кожного в школі був хоча б одна вчителька чи вчитель, які вибивалися з загального сприйняття учнів і вчителів, реально любили свій предмет і, попри весь опір юних розумів за шкільними партами, намагалися зрозумілою мовою донести в яку епоху складчастості утворилися Карпати і як де в житті має знадобитися геометрія. Таких людей мало, але вони є. Тому треба підтримувати, посилювати і масштабувати їхній вплив. Гра “Світ громад” якраз про це.
  2. Навіть якщо у Вас не було такого щастя (див. п.1), ніколи не пізно все виправити. До ігрового комплекту “Світ громад” входить безлімітна кількість навчальних ваучерів для онлайн-курсу “Майстер-гри”. І цей курс – не тільки про правила гри (в який момент куди яку фішку переставити і що робити, якщо на кубику випала цифра “6”. жарт, у нас немає кубика), але про підхід і філософію людського ставлення до людей (підходи рівності, кооперації, важливість ініціативності, нестандартного мислення і наявності освітлення і туалетів з туалетним папером в приміщеннях, де проводяться масові заходи).
  3. Якщо в шкільні роки Ви не були фанатом футболу чи волейболу, то явно могли відчувати брак командного духу. Але команда – це не тільки про підтягнутих хлопців і дівчат в спадковій спортивній формі з гербом на плечах. “Світ громад” як настільна гра покликаний формувати команди, здатні протистояти викликам і вирішувати проблеми.
  4. Маєте психологічні травми від вимушеної декламації віршів Шевченка? Забезпечте дітям змогу набратися знань і створити середовище людей, здатних самостійно вирішувати як їм використовувати бібліотеку: провести 5-ий за березень конкурс поетичного читання “Тарасовими шляхами” чи створити там власний куток-коворкінг, куди б можна було приходити і робити домашнє завдання. Так, я серйозно думаю, що в школі залишилися діти, які виконують домашнє завдання і здатні самі розібратися з тим, чого їм треба. Просто треба механізм, де учні могли б збиратися і вільно говорити один з одним, з вчителями і з адміністрацією. “Світ громад” – це механізм, здатний це забезпечити.
  5. Здається, що всі, хто коли-небудь вчилися в школі, підпадали під одну з трьох категорій:
  • або знущаєшся ти,
  • або знущаються над тобою, 
  • або ти стаєш випадковим свідком першого і другого й потім до самої смерті шкодуєш про власну безпорадність в таких ситуаціях і глибоко в душі втішаєшся, що таки не опинився в лавах ні перших, ні других.

Гра Світ Громад на службі профілактики булінгу у школах Вінниччини

“Світ громад” – це про відхід від звичних соціальних масок і гра в себе як підприємця, чиновника чи переселенця, яким треба терміново виконувати вирішувати спільні проблеми, а не хулігана, жертву і суворого вчителя, якому треба незрозуміло як розбиратися з проблемами перших і других і, паралельно, відкладати частину зарплати на майбутнє відновлення нервової системи.

6. “Світ громад” гра симуляційна і на неї можна зібрати ДУЖЕ різнопланову аудиторію: на 3 години Ірина Олегівна може перестати бути завучем по виховній роботі і стати фермеркою, якій терміново треба скооперуватися з новоспеченим власником перукарні Марком, який на минулій перерві скинув з третього поверху рюкзак Юлі, на який, майже одразу, м’яко приземлилося алое з кабінету історії. І подітися тут їм один від одного буде нікуди, тут батькам не зателефонуєш і курити за спортзал не втечеш. Тут або спілкуєшся, кооперуєшся і вирішуєш проблеми на місці, або програєш.

7. Не хуліганами єдиними. Окрім всякого доброго і погано, в школі існує також (незрозуміло добре це чи погано) пласт учениць і учнів, які вчаться добре (або навіть дуже добре), ніяких проблем адміністрації та вчителям не створюють, але абсолютно не розуміють навіщо це роблять (окрім, звісно, золотої медалі, яка наступні 50 років красуватиметься на шиї улюбленого плюшевого зайця). “Світ громад” – це про прив’язку навчання, здобутих в цьому процесі навичок до майбутнього життя і фінансового становища. А ще, про тренування навичок, які не освоїш ні з допомогою Гугла, ні Гоголя, ні вчителя захисту Вітчизни. Бо про підприємливість, вміння спілкуватися і домовлятися читати можна багато,  але жодного разу так і не скористатися.

Замовити симуляційну настільну гру “Світ громад”:

http://market.woc.org.ua/product/coopetition-game

Бонуси

  • до 1 березня ціна становить 5 400 грн
  • 10% знижки за вказування в коментарях промо-коду “Я люблю свою школу і хочу її посилити”/ “Я ненавиджу свою школу і хочу її змінити” (варіант формулювання обирайте за покликом серця)

Тому, якщо зібралися прийти в школу для зустрічі випускників, але не впевнені що подарувати, не марнуйте гроші на кавові набори і статуетки – купіть до школи те, що не стане припадати пилом.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.